• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Obaveštenje

Dragi članovi i saradnici Srpskog naučnog centra,

Pre svega želim da vas pozdravim i poželim sve najbolje, mnogo sreće, uspeha i zdravlja!

Takođe, želim da vas pozovem da redovno obilazite sajt Srpskog naučnopg centra (www.snc.rs) i da isto tako redovno šaljete svoje priloge za naš sajt (priloge/tekstove slati uredniku, dr Svetlani Štrbac na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). U ovom trenutku, na našem sajtu se nalazi i virtuelna biblioteka sa oko 200 tekstova, koja, hvala Bogu, svakim danom narasta, tako da vas još jednom upućujemo na korišćenje ove biblioteke, u kojoj možete pronaći brojne, veoma zanimljive (ali i sa naučnog stanovišta vredne) sadržaje. Paralelno s tim, i naš sajt postaje sve sadržajniji, tako da vas još jednom molim da donacijama (u granicama svojih mogućnosti) pomognete rad našeg udruženja i rad sajta. S tim u vezi, molimo i sve one koji se osećaju članovima Srpskog naučnog centra, a do sada nisu platili članarinu za 2013. godinu, da to učine odmah, kako bismo nesmetano mogli da nastavimo sa radom našeg udruženja.Kao što znate, naš žiro-račun je: 125-1786708-98; primalac: Srpski naučni centar, Jurija Gagarija 227, Beograd,

Takođe, pozivamo vas i da svoje tekstove šaljete mr Aleksandri Mirković, koja će biti urednik prvog Zbornika Srpskog naučnog centra, novog naučnog časopisa koji pokreće Srpski naučni centar.

Isto tako, pozivamo sve koji su zainteresovani da putuju u Jasenovac (zajedno sa obilaskom više srpskih manastira), povodom obeležavanja dana jasenovačkih velikomučenika (kreće se 12. septembra uveče, a povratak je tokom noći između 13. i 14. septembra), da se jave što pre, kako bismo mogli da im obezbedimo mesta.

Na kraju, ovom prilikom najsrdačnije čestitamo našem članu Dragoljubu Trindiću na dobijanju izuzetno vredne međunarodne nagrade za slikarstvo, kojom se ovaj samouki umetnik i definitivno uvrstio u red naših vrhunskih slikara! 19. septembra će slikarstvu Dragoljuba Trindića biti posvećeno i veče u organizaciji našeg centra, a u prostorijama Ujedinjene Srbije na Novom Beogradu.

Dragi članovi i saradnici Srpskog naučnog centra, još jednom vas najsrdačnije pozdravljam i pozivam da podržite rad našeg udruženja!

Ivica Todorović