Обавештење – 2014. година

Драги чланови и сарадници Српског научног центра,

Пре свега желим да вас све заједно поздравим, у нади да вас затичем у здрављу и весељу!
Затим, част ми је да вас обавестим да наш сајт (www.snc.rs) сада има новог уредника, а то је сјајни српски археолог Сања Црнобрња. С тим у вези, молим чланове и сараднике СНЦ-а да од сада своје текстове, обавештења, размишљања и научне радове (за наш сајт) шаљу Сањи на следећу e-mail адресу: sanja.crnobrnja@gmail.com . Ја остајем ко-уредник сајта, тако да своје текстове можете слати и мени, с тим да је много једноставније да све што имате шаљете Сањи. Технички уредник сајта остаје Никола.
Такође, са радошћу вас обаевштавам да Српски научни центар од наредне године креће са изадаваштвом, при чему ће прва књига у издању СНЦ-а бити књига Светлане Штрбац-Марковић!
Уколико желите да вам у наредном периоду организујемо неко предавање или промоцију, молимо вас да нас о томе благовремено обавестите, с обзиром на чињеницу да ће се у наредном периоду отворити могућности за одржавање читаве серије културних дешавања.
Такође, обавештавам чланове и сараднике СНЦ-а да су настављена активна повезивања са организацијама сродног типа, како би се унапредио рад удружења и створио нов простор за остваривање различитих активности научног и културног карактера.
На крају, желим да упутим срдачну добродошлицу нашем новом члану,Славиши Ђукановићу и да га позовем да пошаље своје текстове за наш сајт, као и да припреми предавање (по сопственој жељи), у организацији Српског научног центра.
Најозбиљније молим чланове и сараднике СНЦ-а да уплате чланарину за 2014. годину крајем децембра, као и да донирају рад удружења, као бисмо могли да одржавамо наш сајт и организујемо још понешто од опште користи. Број рачуна погледајте на нашем сајту.
Још једном вас све поздрављам и молим да се активније укључите у рад нашег сајта и удружења! Срдачан поздрав и све најбоље!

Ивица Тодоровић, у име Информативне службе Српског научног центра.

СРПСКИ НАУЧНИ ЦЕНТАР