Састанак СНЦ-а

Драги чланови и сарадници Српског научног центра,

                           Обавештавамо вас да ће (у просторијама Уједињене Србије, Омладинских бригада 7а, приземље зелене зграде поред Цркве св. Димитрија на Новом Београду) у четрвтак, 4. априла, у 20 сати, бити одржан важан састанак Српског научног центра. На овом састанку ће Валентино Поповић, председник хуманитарне организације Уједињена Србија, изложити пројекат стогодишњице обележавања битке на Мачковом Kамену, једне од најзначајнијих српских битака у Првом светском рату. Уједињена Србија је позвала Српски научни центар да се придружи реализацији овог пројекта, тако да је наша обавеза да се  у четвртак окупимо у пуном броју и саслушамо излагање В. Поповића – председника наше пријатељске организације, која нам редовно уступа просторије за предавања – као и да помогнемо колико је у нашој моћи. Такође поведите и своје познанике и пријатеље који би могли да буду заинтересовани за ову изузетно важну акцију. Обавезно дођите како бисмо се договорили око овог питања и нашег учешћа.

                        Такође, обавештавамо чланове Српског научног центра који нису платили чланарину за 2013. годину да под хитно то ураде како би удружење могло да настави са радом. Kао што знате, годишња чланарина је симболична и износи 1.000 динара. Број жиро рачуна СНЦ-а налази се на нашем сајту (www.snc.rs).

                       Овом приликом се најсрдачније захваљујемо Љиљани Чолан и Душану Богдановићу на вредним донацијама! Молимо и остале чланове и сараднике СНЦ-а који су у могућности да помогну рад нашег удружења донацијама, како бисмо могли да остваримо неке од наших базичних активности, од рада нашег сајта па на даље.

                    У наредном периоду, почев од 9. априла, Српски научни центар организоваће низ нових предавања у оквиру свог редовног циклуса. Исто тако, позивамо вас да своје текстове шаљете како бисмо их поставили на наш сајт.

До виђења у четвртак!

Све најбоље жели вам

Информативна служба Српског научног центра

 
СРПСКИ НАУЧНИ ЦЕНТАР