Никада нећу пристати да ми забране да се зовем мајка

Док вам се данас овде обраћам, негде на овој истој планети један отац, поштар по имену Роб, служи затворску казну од 6 месеци јер је одбио да своју малолету ћерку назива „сином”, када је она решила да буде „мушко” без његовог знања и сагласности, а уз свесрдну подршку државе и школе.

Док вам се обраћам, негде на овој истој планети, мушкарци–трансвестити који себе називају „светлуцаве маме”, нашминкани и обучени у некакву карневалску верзију жене, деци у вртићима читају бајке о принцу и принцу.

Фотографија преузета са сајта ifamnews

Док вам се обраћам, на победничком постољу у женској конкуренцији из бициклизма и женског рвања стоји мушкарац, који за себе тврди да је жена. Другопласирана бициклисткиња, која заиста јесте жена, није желела да га загрли и због тога је изложена стубу срама и осуди. Побеђена жена у финалу рвања имала је озбиљне преломе главе и екстремитета, јер ју је у борби брутално пребио мушкарац, који за себе тврди да је жена. И не само то, тај мушкарац је проглашен за најхрабијег женског рвача и добија салве похвала у мејнстрим медијима!

Овај текст спада у тематске категорије:

СРПСКИ НАУЧНИ ЦЕНТАР